Kedd
2019-03-26
4:08 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A „Fénygyógyszer”

  A Hathorok planetáris üzenete


  A „Fénygyógyszer” 

  Tom Kenyon közvetítésével

   

  Az idegmérgek olyan idegrendszerre ható mérgek, amelyek felszívódnak az idegsejtekbe, és rombolják azok életfunkcióit. (Ilyenek például a nehézfémek pl. higany  (amalgám tőmések és egyéb fémek a szájban), ólom,aluminium,nikkel.. stb.) a konzerváló anyagok a kozmetikumokban és az élelmiszerekben, (pld. az aszpartám,glutamát vagy a fluor a fogkrémben) és a permetezőszerek, rovarirtók.

  Védelem és gyógyítás „Fénygyógyszerrel” sugárfertőzésre, idegmérgek által okozott mérgezésre valamint vírusos és bakteriális fertőzésekre.

  Az újzélandi és japán földrengés után, nyilvánvalóvá vált, hogy beléptetek a Kaotikus Csomópontok komplexebb fázisába. Mi, a Hathorok, szeretnénk megosztani veletek egy védekező és gyógyító módszert  sugár fertőzések és más, az egészséget hátrányosan befolyásoló fizikai zavarok esetére.

  Ezt a módszert mi Fénygyógyszernek nevezzük.hathor

  Nyilvánvaló, hogy ezen üzenetünket a Japánban történő események kapcsán küldjük, mindazonáltal, amint a változások a Földön kibontakoznak, a közeljövőben hasonló kihívásokkal találhatjátok szembe magatokat  a bolygó más részein is.

  A módszer, melyet ismertetünk, segíteni fog megvédeni  illetve gyógyítani magatokat  nem csak a radioaktivitás hatásaival szemben, de idegmérgek (neurotoxinok) hatásaival valamint a baktériumok és vírusok mutáns formáival szemben is.  A mi nézőpontunkból tekintve a közeljövőben ezek nagyobb számú elfordulásával lehet számolni.


  A javasolt módszerben Mennyei Lelkeddel (Felsőbb Éneddel), vagyis az ún. BA-val lépsz kapcsolatba. A lényeg, hogy összekapcsolódj a fény birodalmaival, amelyek lényed részét képezik.

  Minden, ami a kozmoszotokban létezik felfogható úgy, mint a fény energetikai kifejeződése. Lényegében még anyagi világotok legsűrűbb formái is a fény megnyilvánulásai.

  Az alábbi módszerben összekapcsolódsz Mennyei Lelkeddel, elmédben közben arra a szándékra, elvárásra fókuszálsz, hogy Mennyei lelked eljuttat hozzád egy olyan energiát, amely megvéd és/vagy meggyógyít. Ezt a szándékot úgy küldöd el Mennyei Lelkednek, hogy közben felidézed, felkelted magadban a hála vagy megbecsülés érzésének rezgését.  Ez az a rezgés, amely aktiválja lényed magasabb aspektusát.

  Ha elküldöd ezt a szándékodat a hála érzésével együtt a BA-dnak, akkor tudatosságodat a szívcsakrádba viszed át, befogadva ezáltal a védelem vagy gyógyítás energiáját a szívcsakrába. Ezt az energiát érzékelheted úgy, mint a fény egy formáját, vagy, mint geometriai mintákat, vagy a testedbe leszálló energiát. De megtapasztalhatod ezt az energiát egyszerűen csak egy gondolatként vagy érzésként is.

  (A  BA-pontról az üzenetet után találsz útmutatást.)

  Amint ez az energia megérkezik a szívcsakrába, készen áll a továbbküldésre.

  Ennél a fázisnál szükséged lesz egy palack tiszta vízre, mivel a víz nagyon tisztán tartja meg az ilyen típusú információt. Amint a vizes palackot a kezedben tartod, szándékod által küldd át a szívcsakrádban lévő energiát kezeiden és a kézfejeiden lévő csakrákon keresztül a víznek. Azt javasoljuk, hogy a gyógyító energia felerősítése érdekében végezd el ezt a folyamatot háromszor, majd utána idd meg a vizet. A víz azután egyesül a testedben, sejtjeidben lévő vízzel, és így a védelmező, gyógyító minőség belép minden sejtedbe.

  A módszer során a fényt az ún. BA pontból leküldöd a tested középvonalán átmenő csakraoszlopon át a szívcsakrádba, azután kezediden át továbbküldöd a vízbe. A víz tudatossága átveszi ezt az energiát, és, amikor megiszod, megkapja a tested és sejtjeid is.

  Amennyiben olyan helyzetbe kerülsz, hogy radioaktív hatásnak  voltál kitéve, akkor csináld végig a leírt folyamatot úgy, hogy Mennyei Lelkedtől (BA-dtól) a radioaktivitástól védő és/vagy azt tisztító, gyógyító energiát kérsz, hogy megvédjen és gyógyítson az esetleges sugárzástól, annak hatásaitól.

  Természetesen más védekezést is alkalmazz, ha ilyen eset fordulna elő, de amennyiben nem áll rendelkezésedre semmi egyéb, csak saját tudatosságod, ezzel a módszerrel akkor is megvédheted, gyógyíthatod magad.

  Ha egy esetleges idegmérgezés veszélyével kell szembenézned, akkor is alkalmazd ugyanezt a módszert. Akkor is ezt javasoljuk, ha egy vírusos vagy bakteriális eredetű járványban találnád magad.

  Amint kollektíven egyre mélyebben kerültök a Kaotikus Csomópont egyre komplexebb és intenzívebb szakaszába, a baktériumok és vírusok mutációja gyorsabban fog lezajlani. Ez a módszer a gyors mutációjú kórokozók okozta fertőzésektől is megvéd benneteket.

  Fontos megértenetek, hogy védelmeteket és gyógyulásotokat saját tudatotok ereje által teremtitek meg. Közvetlen hozzáférésetek van saját fénybirodalmaitokhoz. Szuverén jogotok, hogy a fény birodalmakhoz forduljatok  saját magatok vagy szeretteitek érdekében.

  Ha a fent említett helyzetek valamelyikében találnád magad, akkor azt javasoljuk, hogy  a Fénygyógyszert –a fénnyel feltöltött vizet, amelyet készítettél—naponta több alkalommal is fogyasszad intuíciód sugallata szerint.

  A Japánban történt földrengésnek és cunaminak nagyon komoly fizikai, anyagi következményei vannak, mindazonáltal mi a katasztrófa mentális, érzelmi és spirituális hatásaira szeretnénk a figyelmet ráirányítani.

  Köszönhetően a ténynek, mely szerint jelenleg egy Kaotikus Csomópontban vagytok, és a messzi kozmoszból érkező energiák és a napkitörések egyesített hatásainak van kitéve az energiatestetek, kollektív Emberiségként még erőteljesebb hatás ér benneteket. Ezzel azt szeretnénk mondani, hogy szívszorítóan hat rátok embertársaitok szenvedése ezekben a katasztrófákban.  Könnyen eljuttok a felismerésig, mely szerint egy hasonló szerencsétlenség veletek is megtörténhetne. Ez a felismerés megnyithatja a szíveteket és a szíven át –a szíveteken át— érhetitek el a magasabb tudatosságot, így a földrengés Japánban sok tekintetben egy földrengést jelent az emberiség  kollektív szívében is.

  Az időszak nem könnyű, ami előttetek áll. A mi nézőpontunkból a földi változások megnyilvánulásának növekedése várható. Azonban az ilyen események eredménye az is, hogy felráznak benneteket, és a tömeghipnózis egy rövid időre megszűnik. Másfelől egy ilyen drámai, szürrealisztikus pusztítás láttán sokan nagyon tisztán látjátok, hogy civilizációtok ingatag talajon épült. Ezt átvitt értelemben és szó szerint is értjük.

  Ezért az a javaslatunk a Kaotikus Csomópontnak ebben a fázisában, hogy sajátítsátok el a képességét a Fénygyógyszer készítésének magatok számára, hogy, mikor eljön az idő, tudjátok alkalmazni a védelem és gyógyítás erőteljes módját, amellyel lényetek lényegében rendelkeztek.

  Azt is tanácsoljuk, hogy ne csak az elmétekkel, hanem szívetekkel is navigáljátok magatokat ezeken az időszakokon keresztül, engedjétek, hogy az események megérintsék szíveteket, mivel szíveteken át vezet a felemelkedés spirális útja lényetek nagyságához.

  A Hathorok

   

  Tom Kenyon megjegyzései a fenti üzenettel kapcsolatosan.

  Tom elmondja, hogy 2003 óta közvetíti a Hathorok üzeneteit, de még soha nem érzett olyan erős sürgetést a Hathoroktól egy üzenet átadására, mint most.

  Az üzenet lényege az, hogy minden ember képes az üzenetben ismertetett Fénygyógyszer megteremtésére.

  Tom elmondja, hogy a Mennyei Lélek (sokan Felsőbb énnek nevezik), azaz BA, saját tudatosságunk része, és téren és időn túl a fény birodalmaiban létezik. Annak dacára, hogy a BA nem térben és időben létezik, van egy belépési pontja körülbelül a fejünk fölött egy karnyújtásnyi távolságra. Ha a két tenyeredet kinyújtott karokkal összeérinted a fejed felett, akkor az ujjaid hegye nagyjából a BA belépési pontjában találkoznak. Ez az a pont, ahová fókuszálnod kell a Fénygyógyszer készítésének első fázisában. Karjaidat csak a BA pont meghatározásához kell felemelni.

  Amint az üzenetben is szerepel, a Fénygyógyszert mindig arra a problémára kérd, amivel éppen szembe kell nézned. Ha például radioaktivitásnak voltál kitéve, akkor erre kérjél védelmet és gyógyító energiát a BA-dtól.

  Tom utólag megkérdezte a Hathoroktól, hogy a Fénygyógyszert javasolják-e más, esetleg komolyabb betegségekre is (mint pld. a rák), és azt válaszolták, hogy minden betegségre javasolt a Fénygyógyszer használata.

  Tom egyben azt is javasolja, hogy akár radioaktiv fertőzésről akár bármilyen más fertőzésről vagy betegségről  legyen szó, mindig vegyünk igénybe minden más lehetséges gyógyítási módszert és gyógyszert.

  Megkérdezte azt is a hathoroktól, hogy lehetséges-e olyanok számára kérni a Fénygyógyszert, akik maguk nem képesek a módszer gyakorlásásra (mint például gyerekek és más szeretteink vagy háziállatok), és a Hathorok azt válaszolták, hogy igen, csak ilyen esetekben a BA-nktól nem magunk számára kell kérni a gyógyító energiát, hanem az illető gyermek, hozzátartozó vagy háziállat számára.

  Tom mindenképpen javasolja, hogy mindenki saját magának teremtse meg a Fénygyógyszert, és ne másokat próbáljunk megkérni arra, hogy segítsenek.

  Tom dühös lenne, ha azt tapasztalná, hogy „gyógyítók” használják a módszert, magukat különleges gyógyító erővel felruházott személynek beállítva. Ez a módszer minden ember született joga, ezért mindenki képes annak elvégzésére, gyakorlására.

  Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: georg47 (2012-12-27)
  Megtekintések száma: 175 | Tag-ek(kulcsszavak): A „Fénygyógyszer” | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: