Csütörtök
2020-05-28
2:11 AM
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Főoldal

  Mivel itt a Földön élünk, közösen teremtjük pillanatról pillanatra ezt a Valóságot, és ezen a földi teremtésen KERESZTÜL élünk meg MINDENT. Tehát a „spirituális” és láthatatlannak tűnő dolgokat is valójában a hétköznapi eseményeken keresztül éljük meg.

  A spiri ego arra vár, hogy valami „rendkívüli transzcendentális” élmény történjen vele, s amikor megtörténik folyamatosan ezt keresi, akkor jön létre az a kettévágottság, amit a legtöbb lelki útkereső megtapasztal. Az, hogy a hétköznapi élet szürkeségében nincs benne az a felemelő valami, amit egy lelki összejövetelen vagy valamilyen tudatfölötti élmény során megtapasztal.

  Ekkor történik meg, hogy van az embernek egy hétköznapi meg egy spirituális élete. Valójában ez egy nagyon nagy illúzió és hazugság, mindnek a gyökere az, hogy a hétköznapi életet valami szükséges rossznak tekintjük, és nem vesszük észre, hogy abban IS éppen úgy benne van a szellem teremtő ereje, mint minden más spiri élményben. Hiszen hogyan ne lenne benne, ha mindent mi teremtünk?

  S amikor az ember rájön, hogy a „rendkívüli az átlagember útján rejtezik”, akkor megtapasztalja, hogy egy szemeteskuka vagy egy munkahelyi megbeszélés is ÉPPEN annyi spirituális tapasztalást rejt mint egy csatornázás. Ekkor az EGÉSZ élet EGY lesz, ahol az ember felfedezi MINDENBEN önmagát. (hiszen egy "csatornázás”, közvetítés során is a Minden Eggyel találkozol… a kuka talán nem "Minden Egy”?)

  S így nem egy újabb meditációra fogsz szomjazni, hanem egy postai sorbaállás is hatalmas lelki csodákkal ajándékoz meg. És így az élet BÁRMILYEN területe elhozza számodra az ÉLETet.

  Így épül majd be tulajdonképpen MINDEN csoda a teljesen "normális” életbe. Ne keressük tehát a spirituális pillanatokat külön: MERT MINDEN PILLANAT AZ ÉLETBEN SPIRITUÁLIS!

  Csak észre kell venni!