Kedd
2019-03-26
4:14 PM
A fejezet kategóriái
Cikkeim [360]
Video [68]
Zene [17]
Angyal kártyák [30]
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Cikkek katalógusa

  Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

  A kategóriában található anyagok: 360
  Mutatott anyag: 41-50
  Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 35 36 »

  Sorbarendezés: Dátum szerint · Megnevezés szerint · Értékelés szerint · Hozzászólások szerint · Megtekintések szerint
  Lehetetlen küldetésben Istentől
   

   

  A ti Jézusotok vagyok.
  Az idősebb testvéretek vagyok. Nagyon sokan ismertek még azokból az időkből, amelyek már rég feledésbe merültek. Úgy ismertek engem, mint aki veletek egyenlő, és nem egy idol, nem egy bálvány, aminek a többségetek jelenleg ismer. Az a vallás, amely állítása szerint engem képvisel a Földön az változtatott engem bálvánnyá, és helyezett talapzatra. Ez az oka annak, hogy az enyéim elérhetetlennek tartanak.

  Jelenleg nagyon különleges küldetésben járok, amelyet néhányan lehetetlen küldetésként is neveznek. Szeretteim, mint ahogy láthatjátok, ha az emberi faj elmúlt évezredeinek történelmét tanulmányozzátok, az emberiség valójában olyan tudatszint csapdájában került, ahol teljességgel a valóság figyelmen kívül hagyása dominál. Ez a szándékosan előidézett helyzet tette lehetetlenné, hogy megértsétek azt, hogy kik is vagytok, hogy honnan is jöttök valójában, és miért vagytok a Földön.

  Tipikus példaként és ennek a tudatszintnek a jellemzéseként hadd említsem azt a helyzetet, amelyben Pontius Pilátus előtt álltam a megpróbáltatásaim során azt állítva, hogy az igazság tanúsítása miatt érkeztem. Szeretteim, emlékeztek-e, hogy mit válaszolt ő erre? Azt kérdezte: „Mi az igazság?” Biztosíthatlak benneteket, hogy Pontius Pilátus nem gúnynak szánta ezt. Ő ugyanis művelt, és nem gonosz ember volt. Nem is akart elítélni engem, mivel meg volt győződve arról, hogy teljesen ártatlan vagyok azokban a vádpontokban, amelyeket ellenem a hit törvényeskedői felhoztak.

  A kérdése a lélek olyan agóniájával szakadt ki belőle, mint aki tudja, hogy az élettel kapcsolatban van valami, ami megismerhető, amelyet azonban valahogy nem képes megragadni. A lélek számára ez olyan fajta kín, amikor tudja, hogy van egy létező valami, amit azonban nem érhet el.
   

  Cikkeim | Megtekintések száma: 195 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-20 | Hozzászólások (0)

  JÉZUS TANÍTÁSAI

  2. rész
   
  Az én Atyámnak házában sok lakóhely van - Lehetetlen küldetésben Istentől
   
  Az én Atyámnak házában sok lakóhely van
   
   

   

  A fenti állítás valódi jelentéséhez kapcsolódó alaptanítást szeretnék nyújtani. Az én Atyám házában sok lakóhely van. Ez az állítás sok embert zavart össze, amelyet én teljes mértékben megértek. Ez az állítás ugyanis remek példája annak, hogy az emberek 2000 évvel ezelőtti megértése, és a nyelvhasználata mennyire korlátozott engem. Csak korlátolt lehetőségekkel rendelkeztem arra vonatkozóan, hogy elmagyarázzak nekik egy olyan mély igazságot, amelyet minden szellemi útkeresőnek ismernie kell. Hadd magyarázzam el most ezt az igazságot felhasználva a jelenlegi sokkal magasabb szintű megértést, és a jelenlegi nyelvezetet.
  Napjainkban a legtöbb ember tud az energia létéről. A legtöbb ember azt is tudja, hogy az energia egy rezgésforma. Arról is hallottatok, hogy Albert Einstein relativitáselmélete szerint az egész világegyetemben minden energiából keletkezett. Sajnálatosan azonban a legtöbb ember nem igazán fogadta be ennek a felfedezésnek a rendkívüli következményeit. Éppen ezért nem tettek erőfeszítéseket azzal kapcsolatban, hogy megváltoztassák a világlátásukat annak a ténynek megfelelően, hogy minden energia, mint ahogy Kim ezt már egy másik helyen elmagyarázta.  

  Az egyszerű igazság az, hogy a teljes világegyetem egyetlen alapvető szubsztanciából jött létre. A régi időkben ezt a szubsztanciát éternek nevezték. Az éter koncepciója ismert a buddhizmusban, és más filozófiákban évszázadok óta. A középkori Európában ismert volt az alkimisták körében, akik bizonyos szempontból az első igazi gyakorlati tudósok voltak. Még a fizikusok is felhasználták az éter koncepcióját egészen addig, amíg egy szerencsétlen kísérlet bele nem bukott abba, hogy kimutassa az éter hatását. A hatások azért nem voltak kimutathatók, mert az éter nem rendelkezik fizikai tulajdonságokkal. Ezek után a legtöbb tudós elvetette az éter koncepcióját, és így ez egy igen sajnálatos kitérővé vált a tudomány számára. Ennek a kitérőnek az lett az a következménye, hogy a tudósok nem teljesen értik az energiát. Az tudják, hogy az energia rezgés, de nem képesek teljes mértékben megérteni azt, hogy rezgés csak akkor lehetséges, ha van valami, ami rezeg. Nincsenek hullámok óceán nélkül. Tehát nem lehetnek energiahullámok, és ezzel együtt az anyagi világegyetem sem létezhetne, ha nem lenne jelen valaminek az óceánja, amely rezgésre képes.

  Cikkeim | Megtekintések száma: 174 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-20 | Hozzászólások (0)

  Ne utasítsátok többé vissza a nektek szánt ajándékomat!
   

   

  Az Élő Jézus Krisztus vagyok, aki ezt az üzenetet az Élő Szón keresztül, amely ÉN VAGYOK, közvetítem. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan kétségbe vonják, hogy valóban én vagyok-e, az igazi Jézus, aki hozzátok beszél. Tudom, hogy sokan bármilyen kis részletet megragadnak majd, hogy visszautasíthassák általa az üzenetemet. Tudom, hogy néhányan már el is döntötték, hogy feltehetően nem szólhatok az emberekhez ebben a korban, vagy nincs is mit mondanom mindazon kívül, amiket az Írások alapján már elmondtam; azon Írások alapján, amelyek már majdnem 2000 éve íródtak, és nem szólnak az emberiség jelenlegi problémáiról.
  Ha azonban elhiszitek azt, hogy az Írások isteni inspiráció alapján születtek, akkor ráébredhettek arra is, hogy azok az én emberi közvetítőimen keresztüli szavaim. Miért ne szólhatnék ma is emberi közvetítőkön keresztül? Ha enyém minden hatalom égen és földön, akkor senki sem állíthat meg ebben. Az egyetlen kérdés csak az, hogy hajlandóak vagytok-e rám figyelni, van-e fületek arra, hogy meghalljátok azt, amit mondok?

  Talán már azon gondolkodtok, hogy miért beszélek egy közvetítőn keresztül? Azért van ez így, mert nagyon sokan a magukat kereszténynek mondók közül nem hajlandóak odafigyelni az Élő Szavaimra, amelyeket közvetlenül a szívük mélyén mondok. Gondoljátok, hogy boldogít az a tény, hogy képtelen vagyok elérni azok millióit, akik a követőim lennének, de akik becsukták a fülüket az Élő Szavaim előtt? Biztosíthatlak benneteket, hogy nem tesz boldoggá ez a tény, ezért határoztam el, hogy egy emberi közvetítő segítségével kísérlem meg elérni mindazokat, akik a nem képesek meghallani a szívükben szavaimat, de akik legalább képesek elolvasni azokat. Mindez persze csak akkor történhet meg, ha hajlandóak elolvasni a szavaimat, és nem keményítik

  Cikkeim | Megtekintések száma: 168 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-20 | Hozzászólások (0)

  JÉZUS TANÍTÁSAI

  1. rész
   

  Mintául érkeztem - Készen álltok-e a Krisztusi útra? - Készen álltok a valódi belső tanításaimra - Ne utasítsátok többé vissza a nektek szánt ajándékomat! - Az új Aranyszabály - Az én Atyámnak házában sok lakóhely van
   

  Mintául érkeztem
   

   

  Fejezzétek be az uralkodó elit által teremtett hamis bálvány-Jézuskép körüli táncotokat, amelynek létrehozásával az elitnek az volt a célja, hogy a kereszténységet megkaparinthassa saját maga számára, és uralja azt!

  Az egyetlen és legfontosabb dolog, amit meg kell értenetek azzal kapcsolatban, hogy ki voltam 2000 évvel ezelőtt az az, hogy tudjátok azt, hogy azért érkeztem, hogy megtanítsam és bemutassam azt az utat, amelyet MINDEN ember képes követni. Mintául érkeztem, miközben a keresztény egyház mögötti uralkodó elit kivételes példává emelt engem, olyanná, akit senki sem tud, vagy mer követni. Így tehát az, amit a keresztény egyház velem tett, az teljesen az ellenkezője annak, amit én látni szerettem volna.
  Az uralkodó elit emberei elsőként a fizikai testemet ölték meg, majd „megölték” az általam nyújtott példát azzal, hogy eltorzították a tanításaimat, miközben az életemmel kapcsolatban teljesen hamis történeteket találtak ki. Ezen a web felületen (Kim Michaels oldalán) azonban felfedem ezt a csalást annak érdekében, hogy azok az emberek, akik készen állnak arra, hogy megismerjék azt, hogy kik ők is valójában, azok követelhessék azt a jogukat, hogy az én példámat követve a

  Cikkeim | Megtekintések száma: 171 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-20 | Hozzászólások (0)

  Átlényegülés

   
   

   

   Egy álom-látomás leírása. A lejegyzés stílusa még tükrözi az álomból felébredés állapotának kábultságát. Azt mondják, ha valaki reggel álmodik, az a jövőre vonatkozik. Ez egy ébredés előtti álom volt... (szerk)

   

   

   

   

   

   

  Átlényegülés 

   

  Az átlényegülés a Föld, és vele saját magunk átemelése.

  Átlényegülésünk és átlépésünk egy magasabb dimenzióba itt fog megtörténni fizikailag a Földön.

   

   

  Az égen az Esemény bekövetkeztével egyszerre korong alakú "hajók" jelennek meg. Ahogy közelednek azt látjuk, hogy a korongok pulzálni kezdenek, csodálatos színeket bocsájtanak ki. Az aljukon körbe-körbe villódznak a színek, olyan színek, amit még ember nem látott.

  Ezen színek s a jelenség olyan szeretet energiát árasztanak és olyan hatással van az emberekre, amire földi leírás nincs. A korong alakú, energiát árasztó tárgyak nem szállnak le a földre, csak lebegnek az égen.

   

  Cikkeim | Megtekintések száma: 185 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-14 | Hozzászólások (0)

  A Felemelkedett Társadalom létrehozása – Cél és Irányelvek
   


  A Föd élménye egy tömeges felemelkedésben végződik. Sokan lesznek, akik még nem állnak készen erre és a magasabb rezgésekre ezért előkészületeket tettek e terület elhagyására a fizikai halálon keresztül, még mielőtt ezek a kinyilatkoztatások széles körben ismerté válnának

  Fizikailag nem kell most itt hagyni a testünket ezen a bolygón, hanem elég megváltoztatni fizikai énünk vibrációnkat átrendezve molekulaszerkezetét

  Cikkeim | Megtekintések száma: 331 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-05-04 | Hozzászólások (0)

   

   

   

  Itt az idő, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a mi kezünkbe kerüljön! Ezért találkoztunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014. április 20-án, vagy 21-én, időzónától függően. Sokan gyűljünk össze és horgonyozzuk le az Istennő örvény energiáit, és ezáltal legyen tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.

  Cikkeim | Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-04-19 | Hozzászólások (1)

  Cobra: IS:IS portál aktiválás (2014.ápr.16.)

   

  Itt az idő,hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a Mi kezünkben van! Ezért találkoztunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014.április 20/21.-én. Sokan gyűljünk össze és horgonyozzuk le az Istennő örvény energiáit, és ezáltal lesz tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.

   

  A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, erőszak nélkül. Megtudjuk csinálni! Meg kell kérni sok embert, hogy csatlakozzanak, így elérhető a kritikus tömeg. Kérjük terjeszd weboldalakon, blogokon.
  Cikkeim | Megtekintések száma: 264 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-04-17 | Hozzászólások (1)

  A negatív érzelmek hatása az egészségünkre

   

   

  Az emberi tapasztalat része egy sor érzelem, kezdve a boldogságtól a szomorúságig, a szélsőséges örömig és a depresszióig. Mindegyik érzelem különböző érzéseket hoz létre a szervezetben. A testünk különböző vegyi anyagokat bocsát ki, amikor megtapasztaljuk a különböző dolgokat, melyek boldoggá tesznek bennünket, és minden vegyi anyag azon dolgozik, hogy egy más környezetet hozzon létre a testünkben. Például ha az agy szerotonint, dopamint vagy oxitocint szabadít fel, akkor jól és boldognak fogod érezni magad. Ezzel ellentétesen, ha a szervezeted kortizolt szabadít fel, miközben stressz ér, egy teljesen más érzéssel jár, ami túlélő módba kapcsolja a testedet.

  Cikkeim | Megtekintések száma: 252 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-04-14 | Hozzászólások (0)

  Csodatévő energia – a hadó

   

   

   

   

   

  A nagy vallási vezetők, mint Mózes, Jézus, Mohammed vagy Buddha – mind nagyon erős hadóval rendelkeztek. De nemcsak az emberek, hanem a tárgyak is feltöltődnek pozitív vagy negatív energiával.

  S ha valakiben kevés ez az életenergia, a környezetében lévő elektromos tárgyak azzal jelzik ezt, hogy sorra elromlanak. A hadó japán szó. Már évszázadok óta ismerik, használják, de az elmúlt néhány évtizedben egyre gyakrabban bukkan fel filozófiai, kvantumfizikai és egyéb tudományos szövegekben is.

  Masaru Emoto a fagyott vízkristályokra gyakorolt hatását tanulmányozza. A hadó jelentése ugyanis ,,hullámmozgás”, vagy ,,rezgés”. A kinaiak csí-nek nevezik. Mi azt mondanánk rá: életenergia.

   

  Cikkeim | Megtekintések száma: 267 | Hozzáadta:: georg47 | Dátum: 2014-04-14 | Hozzászólások (0)