Szombat
2019-03-23
4:33 PM
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Honlapkatalógus

  Nyitólap » Honlapkatalógus » Kultúra és művészet » Szemlék, hírek, kiadványok

  Timera
  http://www.timara.hu/ 2012-09-05, 6:10 PM
  Köszöntöm Kedves Látogató!

  Ha előadók, fellépők, rendezvényszervezés, műsorszervezés, koncertszervezés miatt látogatott el honlapunkra, akkor jó helyen jár. Műsorszervező irodánk rendezvényei lebonyolításához műsorszervezés területén több mint 400 előadó playback, fél-playback, koncert szereplésének a lehetőségét tudja ajánlani, műsorszervező irodánknál megrendelheti a 2010 évi televizíós tehetségkutató műsor legsikeresebb döntős előadóit, a 2009 évi "Csillagszületik" fellépőit, és a "közkedvelt tévésorozat" színészeinek, szereplőinek a különböző stílusú előadásait és műsorszervezés keretein belül továbbra is vállaljuk a Megasztár 4 döntős előadók fellépéseinek a megszervezését.
  Nálunk megtalálja a mai Magyar szórakoztatás legjobbjait egyhelyen! Komplett rendezvényszervezés mellett, a műsoriroda tapasztalt műsorszervező, koncertszervező és rendezvényszervező munkatársai szívesen segitséget nyújtanak Önnek a rendezvénye sikeres lebonyolításában, sztár előadók rendezvényén történő szereplésének a megszervezésében.

  A Timara Programszervező és műsoriroda munkatársai 15 éve dolgoznak a rendezvényszervezés területén. Közel 10 éve nyújtunk segítséget rendezvényszervező kollegáknak, cégeknek, önkormányzatoknak, intézményeknek a műsorszervezés, koncertszervezés, előadók és fellépők rendezvényre való kiközvetítésében, rendezvényeik színvonalas és szórakoztató lebonyolításában. Az elmúlt évek során megrendelőinkkel, segítőinkkel és a Magyar sztár előadók legjobbjainak playback, fél palyback és koncert jellegű közreműködésével közösen, emberek tucatjainak nyújtottunk kellemes kikapcsolódást, szórakozást és felejthetetlen élményt. Számos sikeres rendezvény, koncertek lebonyolításával a hátunk mögött, tudom nem könnyű egy adott rendezvény szervezőjének össze állítani a rendezvény jellegéhez megfelelő műsort. Önnek miben segíthetünk? Használja ki a programiroda tapasztalt műsorszervező munkatársainak a rendezvényszervezés, koncertszervezés, műsorszervezés, sztár előadók, fellépők rendezvényre való kiközvetítésében megszerzett tapasztalatait. A programiroda az évek során a művészekkel, menedzsmentekkel kialakított jó kapcsolatával, programszervezés, műsorszervezés, koncertszervezés és sztár előadók, fellépők rendezvényekre való kiközvetítésében a több év alatt megszerzett tapasztalatainak a felhasználásával segítséget nyújthat az Ön számára rendezvénye sikeres lebonyolításában. Programszervező munkatárasaink a komplett rendezvényszervezés mellett, műsorszervezés keretein belül az Ön számára rendezvénye színvonalas lebonyolításához több mint 400 előadó szereplésének a lehetőségét tudja ajánlani.
  Látogatók: 205 | Hozzáadta: georg47 | Helyezés: 0.0/0 | Tag-ek(kulcsszavak): Timera
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: