Kedd
2019-03-26
3:48 AM
Google
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 50
Pagerank
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Barátaink:
 • Sátorhelyi néptáncegyesület
 • spirituális ébredés
 • google optimalizálás
 • Ezoteria Magazin

  Honlapkatalógus

  Nyitólap » Honlapkatalógus » Internet » Internet-szolgáltatások

  E-Dot
  http://www.e-dot.hu/ 2012-09-06, 3:41 PM

  Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegye mind az interneten, mind pedig a mindennapi életben való korszerű megjelenést. Elsősorban egyéni weboldalak készítésével, karbantartásával, interaktív szoftverek fejlesztésével, grafikai és nyomdai megvalósításokkal foglalkozunk.

  Célunk, hogy közös erővel piacképes, sikeres és a mai világban nélkülözhetetlen innovatív megoldásokkal segítsük ügyfeleinket. Fontosnak érezzük, hogy az általunk nyújtott minőség révén nem csak ügyfeleink, hanem azok célközönsége is elégedett legyen, és szívesen vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Az Ön sikere a mi sikerünk.

  Manapság az interneten való megjelenés alapfeltétele egy sikeres vállalkozásnak.
  Szolgáltatásainkat egyaránt ajánljuk olyan kis- és nagyvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek, akiknek célja az, hogy szolgáltatásait nagyobb célközönség elé tárja.

  Az interneten manapság nagyon elterjedtek azok az oldalak, melyek nem a minőséget tükrözik, gyakran a készítőiket a bevételszerzés jobban orientálja, mint a megrendelő egyéni céljainak megfelelő kiszolgálása. Szolgáltatásainkban nagy hangsúlyt fektetünk az igények megfelelő, precíz kivitelezésére. Tapasztalatunk hogy az alacsonyabb ár legtöbbször kevésbé kifizetődő.

  Képzett munkatársaink biztosítják Önt arról, hogy a mindenkori legjobb döntést hozza meg a siker érdekében.

  Látogatók: 173 | Hozzáadta: georg47 | Helyezés: 0.0/0 | Tag-ek(kulcsszavak): E-Dot
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *: